Històric: l’Alcodiam acaba per davant de Reus i Liceu i es classifica per a la Copa del Rei

Històric: l'Alcodiam acaba per davant de Reus i Liceu i es classifica per a la Copa del Rei
Sergi Canet es felicitado tras conseguir uno de sus tres goles frente al Caldes. Foto: Lucio Abad.

Quedarà per a la història del Patín Alcodiam la jornada d’ahir en la qual els de Lorenzo Pastor no sols van aconseguir el bitllet per a jugar la pròxima edició de la Copa del Rei, sinó que a més van acabar la primera volta en una històrica cinquena posició en la taula, per davant d’equips com Reus i Liceu.
Per a això els blaugranes necessitaven guanyar al Caldes a casa i esperar la resta de marcadors.L’Alcodiam va complir amb la seua part, que era derrotar al Caldes, a més de manera folgada, per 4-1, mentre que la resta de marcadors va motivar que fins a tres equips, entre ells els blaugranes, acabaran empatats a 19 punts, si bé la diferència de gols va deixar als de Lorenzo Pastor situats en cinquena posició, mentre que sisé ha quedat el Reus i seté l’Igualada.
A més d’aquests tres equips, s’han classificat el Barça, Noia, Sant Just i Voltregà, primer, segon, tercer i quart, respectivament, mentre que el Liceu, huité classificat, completa la llista dels  equips que disputaran la fase final de la Copa del Rei.
L’Alcodiam va derrotar al Caldes per 4-1 amb hat trick de Sergi Canet i un gol de Manel Hernández. El diumenge els blaugranes tornen a jugar a casa, ara enfront del Lleida, en el primer partit de la segona volta.

Send this to a friend