Ibi abona dos milions per a serveis essencials

Paga a prop de cinquanta proveïdors d'àrees com a Serveis Socials

Ibi abona dos milions per a serveis essencials
Ajuntament d’Ibi.

L’Ajuntament d’Ibi, a través de l’àrea econòmica, ha realitzat en aquestes últimes setmanes pagaments a prop de 50 proveïdors per valor de més de 2 milions d’euros, la qual cosa permet complir i prioritzar el pagament en àrees concretes com la de Serveis Socials; sufragar despeses corrents vinculades a serveis públics essencials i avançar en l’amortització de les factures de diverses despeses acumulades al llarg de diversos mesos, a conseqüència de la situació en la qual es trobava l’Ajuntament a l’inici d’aquesta legislatura.

De la quantitat pagada, 286.000 euros van destinats a l’àrea social, que inclou serveis i prestacions per a col·lectius amb majors dificultats socials, persones majors i d’atenció a la família. A més, dins de les factures que s’han liquidat també s’inclou el pagament de despeses corrents municipals de serveis essencials com a subministrament elèctric, recollida de fems o parcs i jardins, així com l’amortització de deutes amb proveïdors, en alguns casos, procedents de l’anterior legislatura.

L’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, ha explicat que “és un pas més cap a la normalització en el funcionament intern del consistori i garantir l’atenció de totes les necessitats del nostre municipi”. El govern municipal reitera el compromís de regularitzar la situació amb l’aprovació dels pressupostos municipals, “una vegada que buidem tots els tràmits estancats des de fa anys en aquest Ajuntament” i considera que “Ibi mereix un funcionament més racional, més estable i més controlat, qüestió que tenim marcada com a objectiu i que aconseguirem malgrat les dificultats”. El primer edil agraeix a tot el personal municipal involucrat en aquesta “tasca complexa, plena de dificultats, on tots els treballadors i treballadores han donat el millor de si en aquesta obstinació”.

L’edil d’Hisenda, David Rojas, ha explicat que “amb aquesta important quantitat de diners abonada als proveïdors obrim un camí de normalització”.

Send this to a friend