Ibi i FEMPA promouen la professionalització i digitalització

L'alcalde d'Ibi i el president de FEMPA signen un acord de col·laboració amb el qual treballar en noves línies d'acció en matèria de formació, digitalització i innovació

Ibi i FEMPA promouen la professionalització i digitalització
Rafael Serralta va visitar FEMPA

Rafael Serralta, alcalde de l’Ajuntament d’Ibi, ha visitat les instal·lacions de FEMPA amb l’objectiu de viure en primera persona l’activitat de la Federació d’Empresaris del Metall de la Província d’Alacant i signar un acord de col·laboració per al foment i impuls conjunt de projectes d’innovació, recerca i desenvolupament tecnològic, en benefici de les empreses industrials d’Ibi, amb la finalitat de millorar la seua competitivitat, a través de FEMPA.
Durant la seua visita, Luis Rodríguez González, president de FEMPA, acompanyava a l’alcalde per a explicar-li les diferents modalitats formatives que s’imparteixen en el centre de formació de la patronal del metall, des de la reglada, impartida a l’Escola d’FP de FEMPA, als certificats de professionalitat que ofereix la Federació, així com formació especialitzada per a empreses del sector industrial, com la relativa a prevenció de riscos laborals. L’actual Oferta Formativa de FEMPA compta amb més de 1.200 referències dirigides a respondre a les noves necessitats de les empreses de l’era digital.
Rafael Serralta va poder intervindre en diverses formacions, com el curs de Soldadura on els alumnes aprenen a programar un robot de Soldadura i testar la casa domòtica de FEMPA. A més, Serralta va ser informat sobre quins són els serveis específics i projectes que es desenvolupen des de la Federació per a les empreses del sector i se li va mostrar les diferents aules taller i simuladors específics per a la formació pràctica del centre.
Aquesta no és la primera ocasió en la qual l’Ajuntament d’Ibi i FEMPA col·laboren. El passat 22 de març, a través de l’Oficina Accelera Pime de FEMPA, es va organitzar de manera conjunta una jornada informativa dirigida als empresaris de la zona en la qual es van donar a conéixer quines són les novetats i solucions bàsiques en matèria de digitalització dins del programa Kit Digital adequades al nivell de maduresa digital, i les ajudes i subvencions que poden arribar als 12.000 euros segons cada tipus de beneficiari. www.acelerapymefempa.es

Advertisements

Send this to a friend