Impuls a la vacunació enfront de la Covid amb la instal·lació de punts sense cita prèvia

A Alcoi, on ahir hi havia 15 ingressats a l'Hospital, s'habilitarà un punt a la Fàbrica, dijous que ve 14 de juliol

Impuls a la vacunació enfront de la Covid
Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut. ARXIU

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua impulsant la vacunació enfront de la Covid-19, gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana. L’objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna Covid-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia.

D’aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació Covid.

En el departament de salut d’Alcoi, s’han habilitat punts de vacunació en els centres de salut d’Ibi II –per als ciutadans d’Ibi, Castalla i Onil– i La Fàbrica d’Alcoi –ciutadans d’Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres–, dijous que ve 14 d’abril, en horari de 15 a 20’30 hores. Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats a cada moment.

Amb tot, segons la informació facilitada aquest dimarts pel gerent del departament de salut d’Alcoi, Enrique Barbeito, en l’actualitat hi ha ingressats per Covid a l’Hospital Verge dels Lliris un total de 15 pacients, i cap en UCI.

Send this to a friend