Inaugurat el pesebre de Santa María

Aquesta setmana s'obrin al públic tres pesebres més

Inaugurat el pesebre de Santa María
Inauguració del pesebre de Santa María del passat divendres. | QUIQUE REIG

Amb l’arribada de desembre s’obri l’època de les exposicions ‘belenistas’ que realitza l’Associació Belenista Santa Rosa.

El primer pesebre es va inaugurar divendres passat a la vesprada en la parròquia de Santa María, que es podrà visitar fins al 6 de gener en diferents horaris. Els dissabtes, diumenges i festius l’horari és de 11’30 a 14 i de 17’30 a 20’30 hores. En el cas dels dies laborables, fins al 21 de desembre és de 10 a 13 i de 15’30 a 17’30 hores, i a partir d’eixe dia, únicament en horari de vesprada.

Es tracta d’un pesebre monumental compost per dos pesebres de 20 metres quadrats.

Aquesta vesprada, a les 19 hores, s’inaugurarà el pesebre de la Fundación Mutua Levante en l’avinguda Hispanitat 24 –que es podrà visitar fins al 5 de gener, en horari d’oficina, i els festius el pesebre romandrà tancat. El dia 8 estan previstes les inauguracions dels pesebres del Círculo Industrial –a les 20 hores, i es podrà visitar fins al 8 de gener, de 9 a 21 hores– i el dels aparadors de Caixa Ontinyent del barri Santa Rosa. 

En l’últim cas, la inauguració serà a les 13 hores del citat dia 8, després de l’eucaristia, amb la col·laboració del Grup de Danses el Romeral i del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà i Barxell. També es podrà visitar fins al 8 de gener.

D’altra banda, demà s’obrin les inscripcions de l’XI Concurs de Pesebres ‘Ciutat d’Alcoi’ i el termini finalitzarà el 21 de desembre. La gala de lliurament de premis serà el 19 de gener en la Fundación Mutua Levante.

Send this to a friend