Intensifiquen la neteja després de les festes de Moros i Cristians

S'està incidint en l'escombratge, els aigualejos i la recollida de residus

Intensifiquen la neteja després de les festes de Moros i Cristians
Limpieza de una de las calles del Centro tras la Festa. | QUIQUE REIG

La regidora de Medi Ambient i Transició Ecològica, Teresa Sanjuán, ha acompanyat aquest dimecres als responsables de Foment de Construccions i Contractes (FCC), concessionària del servei de neteja i recollida de residus, en una inspecció per diferents punts d’Alcoi per a comprovar el repàs que està duent a terme l’empresa per a posar a punt la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians, dates durant les quals s’ha triplicat el servei.

Des que van finalitzar les celebracions i fins demà dijous s’estan intensificant l’escombratge, els aigualejos i la recollida de residus, a més de reubicar els contenidors en les seues localitzacions habituals.

Segons subratlla l’edil, Teresa Sanjuán, “el servei ha sigut, en general, excel·lent, encara que sempre revisem aquelles coses que poden millorar-se o corregir-se per a pròximes ocasions”. L’edil recorda que el repàs de la neteja després de les festes no solament s’està duent a terme en el Centre, sinó també en altres barris com la Zona Nord. Agraeix també a tots els operaris i treballadors pel seu esforç i la seua eficiència durant els dies grans d’Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend