Jornada informativa del programa Eramus+

Celebrara en l'Àgora, dirigida a joves interessats en aquesta iniciativa

Jornada informativa del programa Eramus+
Imatge de la jornada celebrada sobre Erasmus+.

Àgora ha acollit una Jornada Erasmus +, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi i el CIP FP Batoi. Aquesta iniciativa, celebrada la setmana passada, va estar dirigida a joves que estudien Formació Professional a la ciutat i estan interessades a participar en el programa Erasmus+.

Durant la Jornada es va posar el focus en els beneficis que per a l’alumnat suposa realitzar una estada a l’estranger. Així mateix es va informar sobre l’organització Xarxa FP a la qual l’Ajuntament d’Alcoi pertany des de l’any 2012 i sobre la figura del Mobility Manager, existent en cada ciutat Xarxa FP que acompanya a centres i estudiants en el procés de mobilitat.

A més, set estudiants de la ciutat, que han tornat recentment d’una experiència Erasmus+, van explicar les seues vivències a l’estranger.

En la segona part es va treballar amb el format speed-date, realitzant reunions ràpides en grup perquè els joves pogueren preguntar tots aquells dubtes sobre el programa Erasmus + directament als estudiants ponents.

El tancament de l’acte va ser a càrrec d’Alberto Belda, regidor d’Educació, qui va animar als joves a viure aquesta experiència per tot allò que aporta a la seua candidatura professional però també al seu bagatge personal. Va explicar a més que l’Ajuntament d’Alcoi va concedir uns Premis Xarxa FP a aquells centres que imparteixen cicles formatius a la ciutat d’Alcoi i que realitzen mobilitats.

Send this to a friend