Korott i Euro Vital Pharma Holding segellen la seua unió empresarial

El nou grup farmacèutic aconseguirà una facturació de més de 100 milions d'euros, amb una plantilla de 300 empleats

Korott i Euro Vital Pharma Holding
Instal·lacions de Korott a Alcoi.

Euro Vital Pharma Holding i Korott van aconseguir el passat 9 de juny un acord per a unir forces pel qual els accionistes actuals de Korott passen a ser un dels inversors més importants del grup. L’equip directiu de Korott mantindrà les seues funcions i assumirà nous rols en l’estructura a nivell europeu del grup.

Totes dues societats estan focalitzades en el sector farmacèutic, especialitzades en el desenvolupament, producció i comercialització de productes de salut i benestar, sent les seues principals línies de negoci els complements alimentosos i dietètics, així com els cosmètics.

EVPH, que en 2020 va adquirir el grup britànic Principle Healthcare Group, juntament amb la seua planta de producció eslovaca Innopharma, s’especialitza en complements nutricionals, medical devices, i vitamines i minerals en format sòlid.

Korott, per part seua, després de l’adquisició de l’espanyola Grup Viveplus en 2019 i de l’especialista espanyol en nutrició esportiva PowerGym en 2018, s’especialitza en complements alimentosos, productes de farmàcia i dietètica, probiòtics i productes d’higiene i cosmètica, baix marca distribució i marca pròpia.

El nou grup aconseguirà una facturació consolidada de més de 100 milions d’euros, amb una plantilla d’al voltant de 300 empleats i a través d’una xarxa de clients de més de 10.000 supermercats, farmàcies, parafarmàcia i centres especialitzats, oferint una àmplia gamma de productes en varietat de formats, tant baix marca de distribuïdor com marca pròpia. La complementarietat dels seus productes i cartera de clients aconsegueix aconseguir un alt grau de diversificació i un gran potencial en la generació de sinergies.

Aquesta integració, combinada amb l’experiència adquirida de cada empresa, atorgarà al grup una major flexibilitat i eficiència en el desenvolupament, producció i comercialització de productes innovadors, permetent satisfer la major exigència de clients i consumidors. A nivell operatiu, l’objectiu de grup és maximitzar les capacitats productives de les plantes d’Innopharma i Korott, així com aprofitar l’experiència d’I+D+i d’aquesta última.

Segons Stephan Weber, conseller delegat d’EVPH, “amb la unió de totes dues empreses, generem una plataforma de creixement sostingut basat en una estratègia 360é. No es tracta d’una simple suma que integra dos negocis, és una operació de transformació que genera un negoci de nivell europeu, amb una excel·lent coneixement i experiència en la fabricació, en el desenvolupament de nous productes, situat a Alcoi. Permetent-nos crear una sòlida base per al creixement del Grup”.

Per part seua, Javier Blanes, representant dels actuals accionistes de Korott i conseller-director general del Grup Korott, remarca que “estem il·lusionats per començar la nostra col·laboració en aquest projecte. EVPH ha demostrat un sòlid compromís amb les nostres capacitats i experiència, i una confiança significativa en la nostra signatura. Per a nosaltres, l’existència d’una visió estratègica i de negoci comú que reforce els objectius de creixement de la companyia, eren aspectes essencials en la nostra elecció d’un possible nou soci, la qual cosa estem segurs tindrà un impacte positiu tant a nivell d’empresa, com de clients i entorn del grup Korott”.

Send this to a friend