L’1 de desembre s’obri el termini dels cursos de valencià que ofereix l’Ajuntament d’Alcoi

Cursos presencials de dos dies a la setmana, de gener a maig de 2024

L'1 de desembre s'obri el termini dels cursos de valencià que ofereix l'Ajuntament d'Alcoi
El regidor de Política Lingüística, Raül Llopis.

El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un any més cursos de valencià per a tota la ciutadania.

Recordem que el 25 de gener de 1990 l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar el Reglament Municipal de Normalització Lingüística, text que en el seu article 2 indica que un dels seus objectius és fer efectiu el dret de tota la ciutadania de conéixer i usar el valencià, per això és important dur a terme accions com aquests cursos.

Seran cursos presencials de 70 hores en sessions de dues hores, dos dies a la setmana, de gener a maig de 2024. Hi haurà diferents Nivells: B1, B2, C1 i C2. El preu és de 32,29 euros. S’impartiran en els IES Pare Vitòria i Andreu Sempere. La matrícula es podrà fer en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi de l’1 al 22 de desembre de 2023.

Per a més informació i consultes es pot trucar al telèfon 96 553 71 21, de 8 a 14 hores (Gabinet Municipal de Normalització Lingüística)

En aquest enllaç teniu tota la informació sobre els horaris per nivell i més detalls de la matriculació: https://www.alcoi.org/ca/areas/gabinet/actualitat.html

«Com administració més pròxima hem de potenciar i fer factible la possibilitat que tant tota la relació amb l’administració com la vida ciutadana puga fer-se, si es vol, completament en valencià per això cursos com aquestes que es fan des de fa molt temps ajuden a la ciutadania a poder utilitzar el valencià tant de forma oral com escrita», ha assenyalat el regidor de Política Lingüística, Raül Llopis.

Send this to a friend