La 9.5MMA recapta 4.664 euros per a Creu Roja

Van ser 200 els inscrits en la carrera virtual

La 9.5MMA recapta 4.664 euros per a Creu Roja
David Miró mostrant el xec que s’entregarà a la Creu Roja

La Mitja Marató més atípica de totes, just l’any en què la carrera anava a complir el seu desé aniversari, va tirar el teló amb una recaptació de 4.664 euros i 200 inscrits.

Unes xifres que l’organització, amb David Miró al capdavant, esperaven que foren una mica més benèvoles, encara que com assegura el director de la carrera “no estem decebuts, però sí que ens haguera agradat tindre una major resposta. No per nosaltres, perquè vam fer el treball gustosos, sinó per la Creu Roja i tota aqueixa gent que ajuda en unes dates tan especials. Estem molt contents amb els patrocinadors i col·laboradors que s’han implicat en aquest projecte, una mica menys del nombre d’inscrits, encara que el moment és el que és”.

Amb la clausura de la 9.5MMA, denominació que ha rebut la Mitja Marató Alcoi virtual, tots els esforços a partir d’ara seran perquè el corredor popular torne a trepitjar l’asfalt i recórrega els principals carrers de la nostra ciutat en la vespra del Nadal Alcoià. “La filosofia d’aquesta carrera virtual era fer entendre que la Mitja Marató continua viva i no oblidar-se de tots els corredors que any rere any han demostrat la confiança depositada en l’organització amb una inscripció que no ha parat de créixer en les últimes edicions”, va afegir Miró.

La culminació a sis dies en què els inscrits han tingut de termini per a completar la distància en la qual s’havien inscrit –21 km. 10,5, 5 km i 1km, les dues últimes no eren competitives– va ser la Gala celebrada el diumenge 20 de desembre al matí en la qual es van donar els noms dels tres primers classificats tant en la categoria masculina com en la femenina en la Mitja Marató i la Quarta Marató.

Va ser una retransmissió via streaming en la qual van intervenir Vicente Rico i Enrique Jorge Rico, d’Unió Alcoiana Segurs; el regidor Miguel Juan Reig, en nom de Creu Roja Alcoi van prendre la paraula Luis Lloréns i Pablo Granados, mentre que del Club Atletisme Alcoi va parlar Lorena Rodríguez. També va haver-hi sorteig de regals dels patrocinadors, entre els quals estaven quatre parells de sabatilles, dues d’elles de carboni.

La general en els tres primers llocs va quedar de la següent manera: en la Mitja Marató, 1r Miguel Albors (1.26:00), 2n Joan Ferrando (1.27:05 i 3r Manu Bermúdez (1.28:39) i 1a Montse Martínez (1.50:57), 2a Gabriela Ribes (1.53:06 i 3a Carolina (1.59:05).

Pel que respecta al Quart de Marató, 1r Jorge Vicedo (36:47), 2n Raúl Barrachina (38:31) i 3r Juan Borredà (42:30) i 1a Mª de la Mar Bernabéu (41:30), Jessica Mataix (50:15) i Clara Jordá (54:15).

Send this to a friend