La campanya d’Acetex posa en valor les empreses tèxtils de la comarca

Acetex ha aprofitat aquest material per a fer el salt als canals digitals

La campanya de Acetex posa en valor les empreses tèxtils de la comarca
Els joves són els protagonistes en un audiovisual de la campanya

La patronal del tèxtil a l’Alcoià i el Comtat, Acetex, ha desenvolupat una campanya a través de les xarxes socials per a posar en valor les empreses que formen part del sector a la comarca, així com els productes tèxtils que fabriquen. Per a això s’ha creat tot un plantejament gràfic i audiovisual que mostra les diferents àrees en les quals estan especialitzades les empreses, així com la importància del producte que desenvolupen en el dia a dia de la societat.

Així mateix, Acetex ha aprofitat aquest material per a fer el salt als canals digitals i activar els seus perfils en Facebook, Instagram, Linkedin.

Segons destaquen des de l’entitat, la campanya té com a objectiu mostrar les possibilitats que ofereix la indústria tèxtil en aquestes comarques, ja siga presentant les seues instal·lacions més capdavanteres, els productes més innovadors que es desenvolupen en elles i els professionals que treballen, per a mostrar l’atractiu del sector als més joves. Un aspecte essencial perquè continuen formant-se noves generacions que vulguen desenvolupar la seua carrera professional en el sector, donant-li valor a aquesta comarca de marcat caràcter industrial. La campanya està composta per disseny gràfic de cartelleria i tres audiovisuals.

Varios profesionales de distintas industrias textiles de l´Alcoià y el Comtat transmiten la esencia de sus puestos de trabajo para dar a conocer áreas de como el diseño, la innovación, el desarrollo tecnológico y la sostenibilidad entre otras, que impulsan el sector para convertirlo en una industria de futuro.

Los textiles son parte de nuestra vida, están presentes en todos y cada uno de los momentos y aportan este toque especial que en muchas ocasiones los convierte en únicos.

Diversión, frescura, futuro, porvenir…palabras que describen el sector #textil​ en este vídeo de la mano de uno de sus principales motores, la juventud.

Send this to a friend