La capitania dels Marroks desplega tot el seu poder en l’Entrada mora

Muro gaudeix aquesta vesprada de la desfilada de les hosts de la mitja lluna

La capitanía de los Marroks despliega todo su poderio en la Entrada mora
La capitana mora, Patricia López, ha desfilat en carrossa. RAY MARTÍNEZ

La filà Marroks ha desplegat als carrers de Muro una capitania espectacular. La desfilada de les hosts de la mitja lluna s’ha desenvolupat aquesta vesprada, amb Patricia López com a capitana. Ha lluït tot el seu poder des de l’alt d’una carrossa en la qual estava abrigallada per les seues dames i seguici. El boato dels Marroks ha destacat per la seua ostentació i per les esquadres que han arrancat els aplaudiments del nombros públic que seguia les Entrades al llarg del recorregut. L’Entrada mora segueix i li posarà el colofó la Banderera Mora Lídia Ferrándiz, de la filà Llana.

La Tribuna d’autoritats ha estat nodrida de representants de diferents administracions. Era present, al costat de l’alcalde de Muro, Vicent Molina, el secretari autonòmic de Medi Ambient i Territori, Javier Sendra, els diputats provincials Carlos Pastor i Ismael Vidal, alcaldes i regidors de diferents municipis d’aquestes comarques.

Recordar que demà, també a partir de les 17 hores, serà el torn de les tropes cristianes i en aquest cas la Filà Pirates abrigallarà al Capità que exerceix Yago Julià. Finalment, la Fila Templaris, tancarà el desplegament de l’exèrcit de la creu amb Àlex Francés com a Banderer.

Homenatge a la patrona amb actes religiosos en el seu honor
Tant hui com demà no faltarà l’homenatge a la Verge dels Desemparats i aquesta nit, en acabar l’Entrada Mora, començarà la processó de La *Baixà de la *Mare de *Déu des de la seua Ermita fins a la parròquia de Sant Joan Baptista; lloc en el qual romandrà fins al pròxim cap de setmana. Demà es durà a terme l’ofrena floral a partir de les 10:*30h, seguida de la missa major, i la *Colla de *Campaners del *Comtat s’encarregarà d’efectuar voltejos manuals dedicats a la patrona de Muro. A la nit, quan finalitze l’Entrada Cristiana, eixirà l’anomenada *Processó *Llarga per a acompanyar a la Verge pels principals carrers del barri antic.

Advertisements

Send this to a friend