La col·laboració, clau per al CEEI en 2020

Ha presentat el balanç de l'any passat, marcat per la pandèmia

La col·laboració clau per al CEEI en 2020
Presentació del balanç de 2020 del CEEI Alcoi-València

El CEEI Alcoi-València ha presentat el balanç de la seua activitat al llarg de l’any 2020, que sens dubte, va estar marcat per la Covid-19, i a conseqüència de la reconversió de les empreses per a fer front a la situació sanitària.

La directora general del Ivace, Júlia Company, el director del CEEI, Jesús Casanova, i el regidor d’Empresa i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, han sigut els encarregats de fer el resum de l’activitat del CEEI.

En paraules de Company, “la implicació dels agents de les comarques de l’àrea d’actuació del CEEI Alcoi-València han sigut determinants per a identificar, analitzar i proposar mesures ‘ad hoc’ de suport a les persones emprenedores”.

Precisament dins d’aquestes mesures està la definició del Mapa de Cooperació Empresarial i Innovació, i també un directori que va començar a definir-se en 2020 i que fins al moment inclou a prop de 2.400 empreses, l’objectiu de les quals és impulsar la cooperació entre elles i amb altres empreses. Ara, la intenció és que aquest directori cresca.
D’altra banda, en 2020 es van dur a terme en línia un total de 68 jornades, seminaris, tallers i cursos, que han comptat amb l’assistència de prop de 1.600 emprenedors i empresaris.

La web del CEEI també va suposar l’any passat un actiu, ja que en ella apareixen continguts d’interés per a empreses, startups, autònoms i agents. L’any passat aquesta pàgina va rebre més de 400.000 visites als canals que gestiona el CEEI Alcoi, és a dir, un 17% més que l’any anterior.

En 2020 també va destacar el Focus Pime, en el qual diferents empreses, de sectors diferents, van comptar la seua experiència d’adaptació i reconversió en moments de canvi com el que estem vivint.
D’altra banda, s’ha destacat els programes de col·laboració amb ajuntaments i entitats.

Send this to a friend