La companyia Vol-Ras paròdia la novel·la negra amb ‘Murphy. Tragèdia a Handsome House’

El Teatre Calderón d’Alcoi torna a obrir les seues portes al teatre de primera línia amb la programació, aquest dissabte 16 de novembre, de ‘Murphy. Tragèdia a Handsome House’ per part de la companyia catalana Vol-Ras. Sota la direcció de Miquel Górriz, uns esplèndids Joan Faneca (autor del text), Xavier Amatller ‘Notxa’ i Hèctor Boada se’ns presentaran a l’escenari del Calderón amb l’única intenció de divertir-nos amb aquest muntatge que paròdia la novel•la negra.

Com és ja costum, amb ‘Muprhy’ Vol-Ras torna a brillar amb una naturalitat interpretativa i inventiva que enganxa a l’espectador amb un treball replet d’humor amé i, sovint, molt ocurrent.

Des que va ser estrenada a l’octubre de 2011, ‘Murphy’ ha anat recollint èxits per totes les sales i festivals escènics pels quals ha passat. En aquest cas, i una vegada més, Vol-Ras aposta per una depurada tècnica gestual però també per un guió on cobra especial protagonisme la paraula parlada.

El punt de partida, la Llei de Murphy i l’asssociació de victimes de la Llei de Murphy, fundada per recolzar les víctimes i donar consells per millorar la seva vida. És a la XIII Trobada de l’Associació on es desenvolupa la trepidant acció de l’espectacle.

‘Murphy. Tragèdia a Handsome House’ es representarà al Teatre Calderón d’Alcoi aquest pròxim 16 de novembre a les 21 hores de la nit. El preu de les entrades està en 8, 10 i 12 euros, i es poden adquirir tant a les taquilles del mateix Teatre Calderón (dijous de 11’30 a 13’30 hores i de 18 a 20; divendres i dissabte de 18 a 20 hores) com al Centre Cultural d’Alcoi (de dilluns a divendres de 11’30 a 13’30 hores) o a través d’Internet a www.InstanTicket.es.

Send this to a friend