La dansa com a aliada contra la violència de gènere

El dissabte va tindre lloc la tradicional gala a favor d'ACOVIFA

La dansa com a aliada contra la violència de gènere
Una de les actuacions de la gala del dissabte. | LUCIO ABAD

Més de 200 ballarins de 20 grups de dansa diferents es van unir dissabte passat en la gala a favor d’ACOVIFA.

Aquesta cita ha arribat a la seua onzena edició, amb la qual la dansa és l’aliada per a lluitar contra la violència de gènere.

Es tracta d’una iniciativa impulsada en els seus inicis per Ana Calvo i de la qual està al capdavant des de fa alguns anys Carmina Doménech, també directora del Conservatori de Dansa.

En la gala, celebrada en el Teatre Calderón, es van veure actuacions molt variades, de flamenc, dansa estilitzada, líric-contemporani, dansa urbana, dansa clàssica o oriental-flamenc, entre altres estils.

Un total de 20 coreografies, 10 en cadascuna de les dues parts en les quals va estar dividida la gala, es van veure en l’escenari del Calderón i van ser gaudides pel públic assistent.

Els grups que van actuar van ser: Ballet Ana Botella, Ballet Begoña Bravo, Ballet Carmina Nadal, Ballet Elena Tudela, Ballet Élite Gabriel Amador, Ballet flamenco Begoña Moral, Ballet Gawazi, Ballet Mapi Moltó, Ballet Mónica Taléns, Ballet Rafa Felipe, Ballet Virginia Bolufer, Centros de Danza Inma Cortés, Conservatori de Dansa d’Alcoi, D3 Jóvenes Artistas, Danzas Al-Azraq, Escuela A3 Danza, Estudi de dansa Alicia Montaba, Estudio de Danza Maite Ponsoda, Grupo de Baile Kayfra+ i Master Ballet Alcoi.

Send this to a friend