La desena edició del Trail Solidari serà el 14 d’octubre

En la presentació del pròxim 14 d'abril es revelaran els canvis

La desena edició del Trail Solidari
Participants en l’últim Trail d’octubre.

L’organització del Trail Solidari ‘Ciutat d’Alcoi’ anunciava fa escassos dies la data de la pròxima edició d’aquesta prova de muntanya, que en 2023 viurà la seua edició més especial, ja que compleix el desé aniversari, per a això s’estan preparant una sèrie d’activitats commemoratives.

Finalment serà el dissabte 14 d’octubre, una data tradicional des que la prova va passar de celebrar-se a la primavera a tardor per raons mediambientals.

El punt de partida a eixa desena edició del Trail Solidari serà el divendres 14 abril, data en la qual es donarà a conéixer totes les activitats programades per a commemorar l’efemèride, algunes de les quals tindran lloc abans del 14 d’octubre i altres amb posterioritat.

“Estem en un moment de tancar patrocinadors i diverses qüestions relacionades amb l’organització del Trail Solidari. La nostra intenció és no baixar la quantitat de diners que destinem a la beca per a joves investigadors contra el càncer”, ha avançat Paco Fuster, director de la carrera.

En la presentació del pròxim 14 d’abril també es revelaran els canvis que presentarà la prova a nivell de recorregut, que seran varis, alguns per qüestions organitzatives i altres per exigències mediambientals.

Send this to a friend