La Diputació concedeix a Alcoi 610.000 euros per a ajudar a pimes i autònoms

El conjunt de la comarca rebrà 1'5 milions d'euros

La Diputació concedeix a Alcoi 610.000 euros
L’hostaleria és un dels sectors que pot beneficiar-se de les ajudes.

La Diputació d’Alacant concedeix als ajuntaments de la província d’Alacant un total de 20 milions d’euros per a minimitzar l’impacte econòmic que la crisi està suposant sobre pimes, micropimes, xicotets empresaris, autònoms i professionals dels municipis a conseqüència de la guerra d’Ucraïna.

En el cas d’Alcoi, la partida destinada i gestionada pel popular Carlos Pastor, regidor de la ciutat i diputat de desenvolupament econòmic en l’ens provincial, ascendeix a 610.510 euros, una xifra que respecte a l’any anterior augmenta en més de 300.000 euros. Amb aquesta ajuda econòmica l’Ajuntament d’Alcoi podrà beneficiar a autònoms i pimes, que podran rebre un màxim de 8.000 euros si compleixen els requisits requerits per l’ens provincial.

Carlos Pastor apunta sobre aquest tema que es tracta d’ajudar a «suportar la complicada situació econòmica que estem tenint actualment i esperem també que el govern municipal d’Alcoi sàpia gestionar adequadament aquests recursos econòmics que posa a la seua disposició la Diputació d’Alacant i que no es quede en foc d’encenalls perjudicant el teixit empresarial de la ciutat d’Alcoi”.

Send this to a friend