La filà Alcodianos guanya el concurs d’Olleta del Mig Any

Acabat el concurs de l'Olleta, l'ambient festiu s'ha traslladat a les filaes i als carrers del centre de la ciutat

La filà Alcodianos guanya el concurs d'Olleta del Mig Any
La filà Alcodianos rep el plat que els acredita com a guanyadors del concurs. QUIQUE REIG

La filà Alcodianos s’ha imposat en el concurs d’Olleta del Mig Any d’Alcoi. El seu plat, entre tots els presentats per les filaes ha sigut reconegut com el millor pel jurat. El segon millor plat ha sigut el de la filà Realistes.

Amb el lliurament, en el Templet de la Glorieta, dels premis a la dues millors filaes en el concurs d’Olleta ha conclòs l’acte que al llarg de la jornada ha congregat a festers, músics i molt públic, registrant-se un extraordinari ambient que ha abarrotat, en diferents moments de la jornada, el recinte. I és que, aquesta era la primera ocasió en el últims anys en què el concurs es podia celebrar amb absoluta normalitat. La pandèmia va obligar a suspendre l’acte en 2020 i a celebrar-lo amb importants restriccions i control d’aforament en 2021.

La filà Alcodianos, que en 2023 ostentarà l’aféres, aconsegueix una nova victòria, després de guanyar també el concurs per al càrrec de Sergent Major Cristià que va obtindre recentment Jordi Seguí.

Acabat el concurs d’Olleta, l’ambient festiu s’ha traslladat a les filaes i als carrers del centre de la ciutat, per on està previst transcórreguen les Entradetes fins a la mitjanit

La filà Realistas, segona en el concurs. QUQUE REIG

Send this to a friend