La Fira de Tots Sants de Cocentaina guardonada als Premis a la Cultura Alacantina

La gala de lliurament serà el pròxim 27 de novembre a les 19 hores en l'Auditori de la Diputació d'Alacant.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina guardonada als Premis a la Cultura Alacantina
La Fira de Tots Sants de Cocentaina.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha estat distingida en la categoria de “Promoció i difusió de la cultura popular” en la III edició dels Premis a la Cultura Alacantina Miguel Hernández, concedits per la Diputació d’Alacant. Aquest reconeixement posa de manifest la importància de la fira com a símbol de la identitat i tradició alacantina, i com un esdeveniment que any rere any enriqueix el panorama cultural de la província.

Jordi Pla, alcalde de l’Ajuntament de Cocentaina, ha manifestat que “aquest és un reconeixement per a tota la gent de Cocentaina, per als treballadors públics, les entitats, les empreses col·laboradores i per a tots els que treballen i creuen en la Fira. És un premi per a tot el poble de Cocentaina. La Fira ens permet mostrar-nos de manera conjunta al món; és el nostre millor aparador per projectar-nos internacionalment“. Per la seua banda, la regidora de Fira Marcela Richart ha afegit que es tracta d’un “premi a tot el poble de Cocentaina, ja que la Fira és un èxit col·lectiu.

La gala de lliurament dels guardons que se celebrarà demà dilluns 27 de novembre en l’Auditori de la Diputació d’Alacant a les 19 hores.

Send this to a friend