La Fira de Tots Sants va centrar la promoció de Cocentaina en FITUR

La vila comtal va presentar un certamen que tindrà 5 dies de duració

La Fira de Tots Sants va centrar la promoció
Delegació contestana en la fira de Turisme.

Cocentaina és un altre dels municipis de les comarques de l’Alcoià i el Comtat que no ha deixat passar l’ocasió de ser present en la Fira Internacional del Turisme que es va celebrar la setmana passada a Madrid. Fins a la capital d’Espanya es va desplaçar una delegació de la localitat encapçalada per l’alcaldessa, Mireia Estepa, i que tenia com a principal objectiu donar a conéixer els molts atractius patrimonials i turístics que posseeix la població.

En FITUR es van detallar els objectius aconseguits en els últims mesos com la culminació de la redacció del Pla Director del Palau Comtal, al mateix temps que es van exposar les iniciatives que es desenvolupen per a posar en valor el patrimoni local entre les quals destaquen rutes per les muralles, jornades de recreació històrica as Castell o visites guiades pel refugi antiaeri de la Guerra Civil.

El plat fort de l’acció promocional ha sigut la difusió de la Fira de Tots Sants, amb la projecció d’un vídeo sobre la mateixa en el qual s’informava que en 2023 se celebrarà des de l’1 al 5 de novembre.

Tant la regidora de*Fira com la primera edil van enumerar algunes de les característiques que tindrà la pròxima 677 edició i van fer referència en aquest sentit a una major aposta per la sostenibilitat sense oblidar més iniciatives per a fomentar la inclusió. “La nostra Fira de Tots Sants no deixa d’evolucionar i més enllà de la seua oferta comercial, lúdica i cultural, volem deixar clar que és un esdeveniment en el qual tenen cabuda totes les persones”, van comentar Eugenia Miguel i Mireia Estepa.

Assenyalar que també van estar en FITUR els edils Maite Valls (Participació Ciutadana) i Iván Jover (Turisme), al mateix temps que es van exposar altres particularitats de la capital del Comtat, com la seua gastronomia o l’entorn natural, sense oblidar les tradicions singulars de La Corriola, les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit Mártir i la icònica Festa dels Nanos.

Send this to a friend