La Generalitat convoca les beques universitàries per a la finalització d’estudis en el curs actual

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 30 de novembre

La Generalitat convoca les beques universitàries per a la finalització d'estudis en el curs actual
Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. ARXIU

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació convoca beques per a l’alumnat que finalitze els seus estudis universitaris durant el curs 2023-2024 en les universitats que integren el Sistema Universitari Valencià o els seus centres adscrits.

Estes ajudes estan dirigides als estudiants als quals li falte un màxim de 24 crèdits per a finalitzar els seus estudis universitaris durant el curs actual. El termini de presentació de sol·licituds és des del 31 d’octubre fins al 30 de novembre de 2023.

La Conselleria, a través de la Direcció General d’Universitats, destinarà 180.000€ per a facilitar a l’alumnat que acabe els seus estudis universitaris alleujant la despesa que suposa per a les famílies.

Les beques convocades consistiran en l’exempció del pagament de l’import dels crèdits matriculats en tercera i/o successives matrícules. Aquest import serà l’establit pel Decret 118/2023, de 4 d’agost, del Consell, pel qual es fixen les taxes a satisfer per la prestació de serveis acadèmics universitaris per al curs actual.

Per a l’alumnat matriculat en universitats privades o en centres privats adscrits a universitats públiques, esta beca consistirà en una ajuda per al pagament de les despeses de matrícula dels crèdits matriculats. La quantia d’esta beca serà igual al preu mínim d’un estudi amb la mateixa experimentalitat establida en el decret abans citat.

Send this to a friend