La Glorieta acull un nou Fest Jazz Mussol

El festival serà els dies 15 i 16 de juliol i constarà de tres concerts

La Glorieta acull un nou
Organitzadors i el músic alcoià Ernesto Llorens (segon per la dreta) que participarà en el festival.

Jazz Club El Mussol, amb la col·laboració de la Fundación Mutua Levante i l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat una nova edició del seu festival dedicat al gènere jazz: el Fest Jazz Mussol. Tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol, en La Glorieta, i constarà de tres concerts entre els quals destaca el que es durà a terme la nit del dissabte protagonitzat pel músic alcoià establit a Nova York Ernesto Llorens.

“Feia molts anys que no venia a Alcoi i sempre és més important tocar ací, a casa, que en qualsevol altre lloc”, confessava el violinista, que presentarà una nova i especial formació amb Andreas Arnold (guitarra), Miquel Álvarez (contrabaix) i Carlos Ronda Mas (percussió). L’actuació d’Ernesto Llorens Quartet serà a les 22’30 hores, el dissabte 16 en La Glorieta.

Aqueix mateix dia actuaran, a les 20 hores, Coco Carmona and The Jazz Missioners, un quartet nascut del romanticisme dels sons mes clàssics del ‘crooner traditional swing’. Sinatra, Martin, Nat King Cole i altres grans figures del gènere componen un repertori exquisit i seleccionat especialment per a la veu vellutada del cantant.

Completen el cartell Ariel Bringuez Trio feat. Kumar Sublevao & Javier Sánchez, el concert del qual està previst per a la inauguració del festival, el divendres 15, a les 20 hores. Un projecte que parteix de l’experimentació i l’exploració tímbrica.

Send this to a friend