La importància del comerç, relatada a través d’un còmic per a escolars

Es tracta d'una iniciativa per a acostar el comerç local als joves

La importància del comerç, relatada a través d'un còmic per a escolars
Lliurament del premi al còmic guanyador.

Dins de la campanya ‘Comerç d’Alcoi. Motor de Positivitat’ llançada per la Federació de Comerç-Alcoi Comercial i ACECA –en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi i la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi–, s’ha llançat una nova iniciativa amb el propòsit d’acostar la imatge del comerç local al sector més jove.

Concretament, en col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, s’ha organitzat un concurs perquè els estudiants crearen un còmic amb els personatges elaborats en la campanya, Jordi i Aitana, els qui interactuen en els comerços i transmeten la proximitat i els valors del comerç local en els quals s’incideix.

Els còmics es repartiran entre l’alumnat de 4t de Primària de tots els col·legis de la ciutat, i seran els propis estudiants els que puguen acabar la història posant-los cara a Jordi i Aitana.

D’altra banda, durant les pròximes setmanes es realitzarà una exposició itinerant per tots els mercats de la localitat mostrant les diferents propostes de còmic i amb tots els dibuixos elaborats pels estudiants.

Assenyalar que, la guanyadora del disseny del còmic ha sigut Lucía Varona, alumna de segon d’Il·lustració, qui comenta que va fer el treball amb molta il·lusió. “Ens van demanar que el còmic reflectira als comerços que salen en els vídeos i que fóra un disseny enfocat per als xiquets; amb colors vius i amb traços més infantils”.

El premi està valorat en 300 euros i a l’acte de lliurament van acudir la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, així com representants de l’EASD Alcoi i les entitats participants en la campanya, ACECA i Federació de Comerç.

Moltó assenyala que “cal ressaltar que aquestes persones que tant esforç fan per l’economia de la ciutat com són les del sector del comerç vulguen implicar també els més joves. És important que la campanya arribe a l’alumnat de Primària perquè segur que transmeten a les seues famílies la importància del comerç local i a més podran visitar els mercats per a veure exposades les seues obres, la qual cosa segur que serveix també per a realitzar alguna compra”.

Send this to a friend