La Mostra de Teatre Escolar es consolida

Aconsegueix una participació de huit centres i més de 460 escolars

La Mostra de Teatre Escolar es consolida
Una de les representacions d’una passada edició. | ARXIU

La VI Mostra de Teatre Escolar s’ha posat en marxa. La que és la sisena edició confirma la seua consolidació en aconseguir una participació d’al voltant de 465 participants, sumant l’alumnat i el professorat, un 2,4% més que en l’última edició i un 32,9% més que en l’edició de l’any 2022. La primera de les dotze representacions va tindre lloc recentment i té continuïtat durant aquesta setmana.

Enguany participen huit centres educatius, IES Pare Vitòria, CEIP El Romeral, CEIP Horta Major, CEIP Miguel Hernández, Salesianos SVF, José Arnauda, CPEE Tomás Llácer i el CEIP Sant Vicent que actuen de manera conjunta. Un any més i com és habitual, també participa la l’Escola Municipal de Teatre, que va ser la que va inaugurar el certamen passat dijous, en el CADA, amb la representació de ‘Teatre en Minúscules’.

La resta d’obres s’estan representant des d’ahir, fins demà dimecres, en el Teatre Principal, Centre Cultural Mario Silvestre i IVAM CADA Alcoi, en horari de demà per als centres escolars i, a la vesprada, per als familiars i públic en general. La clausura se celebrarà el dijous 14 de març, a les 18 hores en el Teatre Calderón, amb l’espectacle de carrer ‘Màgic 6 de CUBE’.

“Tenim una Mostra de Teatre Escolar consolidada a la nostra ciutat, sens dubte és una bona manera de fomentar el treball en equip, a més, aquesta activitat afavoreix que perden la por de parlar en públic i ajuda a la relació entre els participants. Poques ciutats tenen tres certàmens de teatre i això demostra la riquesa cultural que té la ciutat. Volem donar l’enhorabona a tots els centres educatius que participen i animar a la resta a sumar-se en la pròxima edició”, assenyala el regidor d’Educació, Alberto Belda.

Send this to a friend