La Nit Oberta plena d’ambient comercial els carrers del Centre

Va comptar amb música en directe i les botigues van obrir fins a altes hores oferint descomptes

La Nit Oberta plena d'ambient comercial els carrers del Centre
El carrer Sant Llorenç, molt animat per les compres.

L’Associació de Comerciants Al Centro, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, va organitzar el divendres una nova edició de la Nit Oberta, una cita de la qual es compleixen ja diverses edicions i que té per objectiu dinamitzar l’activitat comercial i d’oci en el Centre de la ciutat.

Els establiments van romandre oberts fins mitjanit i va haver-hi ambientació en els principals carrers del centre històric. En aquesta ocasió, la Nit Oberta va comptar amb la participació d’una quinzena de botigues i bars, que van oferir descomptes i promocions amb motiu de l’esdeveniment.

A més, va haver-hi diferents actuacions musicals en dos punts del recorregut, alhora que el Mag Hugo va oferir un espectacle itinerant.

 La Nit Oberta plena d'ambient comercial els carrers del Centre
Actuació de Cover Dreams, en el Parterre.

La música va arribar de la mà del grup Cover Dreams, que va actuar en el Parterre, i Simply Life, que va oferir un concert en la confluència de Sant Llorenç amb Sant Francesc. A més, es van col·locar una desena d’expositors, els que s’utilitzen per a la Fira Modernista, la qual cosa va ajudar també a animar l’ambient comercial.

El president del Centre, Alejandro Cerro, acompanyat del regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, van destacar l’èxit que cada any té aquest esdeveniment de dinamització comercial. “Per als comerciants del Centre té molta importància”, assenyalava Cerro durant la presentació.

L’edil, per part seua, ha avançat que en aquests primers dies en el seu nou càrrec municipal ja ha contactat amb les associacions comercials de la ciutat i s’han emplaçat a una reunió per a decidir el calendari d’activitats dels pròxims mesos.

Send this to a friend