La participació en les Entrades de Muro supera les dues mil persones

Les dues desfilades arrancaran hui i demà a partir de les cinc de la vesprada

La participación en las Entradas de Muro supera las dos mil personas
Escuadra de la filà Marroks, que este año ostenta la capitanía mora. ARCHIVO

Les Festes de Muro viuran hui i demà dues dels seus principals moments en ocasió de la celebració de les Entrades dels bàndols de la creu i de la mitja lluna. La jornada d’aquest dissabte ha començat en despuntar l’alba, de la mà de la Primera Diana, i durant el matí les Clavariesas ofereixen la seua tradicional missa a la patrona en la seua Ermita abans del tret d’una gran *Mascletà.
A les cinc de la vesprada arrancarà l’Entrada Mora i totes les mirades les acapararan Patrícia López, com a Capitana de la Filà Marroks, mentre que la Filà Llana posarà el colofó a la desfilada amb el pas de la Banderera Mora Lídia Ferrándiz. Demà, a la mateixa hora, serà el torn de les tropes de Jaume I i en aquest cas la Filà Pirates abrigallarà al Capità Cristià que exerceix Yago Julià. Finalment, la Fila Templaris, la més jove de totes les formacions festeres de Muro, tancarà la comitiva amb Àlex Francés com a Banderer.
Des de la Junta de Festes de la població remarquen que la participació en tots dos actes s’ha disparat en 2024 fins a superar les dues mil persones “comptarem amb fins a 36 punts de música en cada Entrada i per a presenciar-les s’han repartit més de cinc mil cadires al llarg de tot un trajecte per la carretera que ja està plenament consolidat”, significava aquesta setmana el president de l’entitat festera, Paco Vicedo.

Advertisements

Send this to a friend