La Policia Local de Muro va inaugurar la seua nova seu

Aquest canvi era molt demandat per la pròpia Policia Local

La Policia Local de Muro va inaugurar la seua nova seu
Acte inaugural de les instal·lacions.

Dijous passat es va materialitzar l’estrena oficial de les noves dependències de la Policia Local de Muro, unes instal·lacions que se situen al costat de l’Arxiu Municipal de la localitat i que estan situades en l’Avinguda de Gandia a escassos metres del barri antic del municipi. El projecte, que ha tingut un cost superior als 250.000 euros, ha permés que el cos policial deixe les estades que ocupava fins ara a la Casa de Ferro i que fins i tot compartia amb altres serveis de la població.

Des del Consistori murer van explicar durant la inauguració oficial que aquest canvi era molt demandat per la mateixa Policia Local igual que incidien en què les renovades instal·lacions permeten dotar de millors condicions i espais als agents de cara a poder prestar el seu servei a la ciutadania. A més, incidien en la bona ubicació les estades perquè es troben prop de la carretera Nacional 340 i en els voltants del nucli històric.

“Guanyem en millora d’instal·lacions, però també en benestar per als treballadors que exerciran la seua activitat ací. Estem davant un immoble que és exemple de modernitat i resiliència; un projecte que per fi veu la llum i que ja ha començat a funcionar a ple rendiment”, va comentar l’alcalde de Muro, Vicent Molina.

Des del cos també elogiaven l’esforç fet per l’Ajuntament per a aconseguir el trasllat assenyalaven que s’estava fent un salt de qualitat per a aconseguir unes dependències policials modernes i funcionals. “A això se li uneix una plantilla de 13 agents, jove i preparada, que té moltes ganes per dedicar el seu esforç a atendre les necessitats del nostre poble”, va comentar Juan Gázquez, cap de la mateixa Policia Local.

A la inauguració van assistir representants de la Policia Local d’Alcoi, Cocentaina, Banyeres, Ibi o Bocairent i fins i tot bona part de la Corporació Municipal murera. No van faltar alcaldes de la comarca.

Send this to a friend