La Policia Local intensificarà la vigilància per les urbanitzacions

Després de diverses denúncies per robatori dels veïns del Baradello

La Policia Local intensificarà la vigilància
Entrada a la urbanització del Baradello Gelat || Google Maps

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi durà a terme diverses actuacions després dels fets que estan denunciant des de l’Associació Veïnal del Baradello Gelat. En primer lloc, cal assenyalar que l’Ajuntament i la Policia Local no tenen la competència respecte als robatoris que s’estan denunciant, per això, encara no es disposa de les dades concretes de l’onada de robatoris que afirmen els veïns que estan patint.

“Empatitzem totalment amb els veïns, entenem i comprenem el seu disgust i malestar, per això els oferim la màxima col·laboració possible. És veritat que a pesar que la Policia Local no té cap competència sobre aquest tema, ja que la té la Policia Nacional, volem donar tot el nostre suport als veïns i veïnes del Baradello Gelat. Tal com hem fet al llarg dels últims anys, coordinant-nos davant qualsevol fet que s’haja produït a la urbanització: altercats, molèsties o, en aquest cas, robatoris», afirma el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

La Policia Local, que ja patrulla per totes les urbanitzacions de la ciutat, ara intensificarà la vigilància. A més, està previst convocar una reunió amb Policia Local, Policia Nacional i l’Associació Veïnal del Baradello Gelat, per a estudiar la possibilitat que es puguen instal·lar cambres en els accessos, tal com ja s’ha fet en altres urbanitzacions.

Send this to a friend