La Policia Nacional frustra un robatori en una botiga de roba a Alcoi

El presumpte autor va ser detingut quan eixia precipitadament per la porta de l'establiment

La Policia Nacional frustra un robatori en una botiga de roba a Alcoi
Exteriors de la Comissaria de Policia Nacional d’Alcoi. |ARXIU

Un home de 41 anys ha sigut detingut a Alcoi per intent de robatori en una botiga de roba.

Els fets van ocórrer a altes hores de la nit. La Policia Nacional va rebre l’avís que pel que sembla, un home estava forçant l’aparador d’un establiment.

Després de l’avís, es van mobilitzar diversos indicatius perquè acudiren al lloc del robatori, activant el protocol específic per a aquests fets, establint un perímetre al voltant de l’àrea on s’estava cometent l’il·lícit i bloquejant les possibles rutes de fuita.

Agents es van personar en el propi establiment, on van comprovar que la porta de cristall d’accés al local estava fracturada. En eixe moment, i “de manera precipitada, eixia de l’interior un home de mitjana edat que portava a les seues mans una tapa del clavegueram municipal. En veure als agents de policia, l’autor va intentar abandonar la zona del robatori, desfent-se de l’objecte que portava a les seues mans i amb el qual havia trencat la porta de cristall”.

La Policia Nacional va interceptar i va detindre immediatament a l’home i es va contactar amb el propietari de l’establiment per a valorar l’intent de robatori, deduint finalment que al “delinqüent no li havia donat temps a emportar-se cap article, però que els danys realitzats en les instal·lacions anaven a causar un perjudici significatiu al propietari del local”.

El detingut tenia diversos antecedents per fets similars i va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi.

Send this to a friend