La preinscripció d’admissió al curs universitari 2021-2022 serà del 21 de juny al 9 de juliol

La sol·licitud es presentarà de manera telemàtica

La preinscripció d'admissió
Exteriors del Campus d’Alcoi de la UPV. ARXIU

La comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció en les universitats públiques del sistema universitari valencià ha establit el termini comprés entre el 21 de juny i el 9 de juliol de 2021 a les 14 hores, perquè els estudiants presenten la sol·licitud de preinscripció a les universitats públiques valencianes. La sol·licitud de preinscripció ha de presentar-la tot l’alumnat que desitge iniciar els seus estudis en les universitats públiques de la Comunitat en el curs 2021-2022. L’emplenament i tramitació de la sol·licitud de preinscripció es realitzarà de manera telemàtica a través de la web (consultar ací).

En el cas dels i les estudiants que presenten un títol de Batxillerat europeu, els que estiguen en possessió de títols equivalents al títol de Batxiller i procedisquen d’algun estat de la Unió Europea, i els estudiants pertanyents a sistemes educatius de països no membres de la Unió Europea, i no puguen presentar la sol·licitud de preinscripció en el termini establit, podran tramitar la preinscripció fins a les 14 hores del 31 de juliol.

Per part seua, l’alumnat d’altres comunitats autònomes i de la UNED que es presente a la PAU en convocatòria extraordinària, i dels alumnes i alumnes de cicles formatius de grau superior de la Comunitat que finalitzen els seus estudis en la convocatòria extraordinària, i que no puguen participar en el procés ordinari d’inscripció per no comptar amb la documentació exigida dins del termini de preinscripció, hauran de dirigir-se, al setembre, a la universitat on vulguen cursar els seus estudis.

Send this to a friend