La promoció dels Moros i Cristians arriba a Andalusia

La Festa també s'està donant a conéixer en xarxes socials i en mitjans de comunicació

La promoció dels Moros i Cristians arriba a Andalusia
Publicitat dels Moros i Cristians a Benalmàdena.

La regidoria de Turisme continua promocionant les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, i ho ha fet mitjançant la col·locació de publicitat estàtica (muppies) en diferents ciutats espanyols, però destaca especialment la promoció a Andalusia.

Així, hi ha publicitat estàtica en capitals de província com Màlaga, Cadis, Granada, Almeria i Huelva, però també en altres municipis com Torremolinos, Marbella, Tarifa, Mojácar o Punta Umbría.

Així mateix també s’ha instal·lat aquest tipus de publicitat a Benidorm i Elx, a més de les instal·lades en els diferents muppies i tanques de la nostra pròpia ciutat.

Dins de la promoció de la Festa, també s’està donant a conéixer en xarxes socials, s’ha dedicat un apartat especial en un mitjà escrit provincial i les Entrades es retransmetran en À Punt.

De la mateixa manera Alcoi Turisme va ser present del 31 de març al 3 d’abril en la fira B Travel de Barcelona sota el paraigua de Turisme CV i Costa Blanca, on a més de les Festes de Moros i Cristians es van promocionar tots els recursos turístics de la ciutat amb especial atenció al turisme industrial.

“Les festes de Moros i Cristians són un dels recursos turístics més importants de la ciutat. Des de la regidoria hem llançat una campanya en ciutats espanyoles que són emissores de turisme cap al nostre destí, centrant-nos en Andalusia, a més d’en altres municipis de la nostra Comunitat en els quals les nostres festes ja són molt conegudes. Després de dos any sense festes enguany han despertat un gran interés i la Tourist Info ha atés ja un gran nombre de consultes de persones que tenen interés a vindre a viure les nostres Festes”, assenyala l’edil de Turisme, Lorena Zamorano. 

Send this to a friend