La reparació de les goteres del pavelló costarà més de 300.000 euros

La reparació de les goteres del pavelló costarà més de 300.000 euros
Panoràmica de la coberta del pavelló Mutualidad de Levante.

El Govern Municipal ha encarregat a una empresa especialitzada l’elaboració d’un projecte integral amb el qual acabar amb les goteres del pavelló Mutualitat de Llevant i que tantes molèsties ocasiona en èpoques de moltes pluges, com ha succeït en les últimes setmanes.
Aquest encàrrec s’ha conegut arran de la denúncia del PP local de la retirada d’una partida que s’havia reservat en el pressupost de 2021 i que ha sigut eliminada en els comptes de 2022. “Dos anys després que les goteres danyaren la pista, seguim sense tindre ni tan sols un projecte que determine una solució amb la qual corregir el problema”, ha assegurat Jordi Reig, delegat popular en el Centre d’*Esports.
Preguntat per aquesta qüestió, el regidor d’esports Alberto Belda ha explicat que la raó principal de la desaparició d’aquesta partida ha sigut deguda al fet que des del Govern Municipal s’ha encarregat un projecte tècnic per a dur a terme una actuació integral amb el qual solucionar un problema que es ve arrossegant des de l’última nevada important a la ciutat.
“Quan plantegem a l’empresa encarregada del projecte la nostra idea”, aclareix Alberto Belda, “ens van dir que anava a ser una obra d’envergadura, que implicava la substitució de tota la coberta del pavelló Mutualidad de Levante i que els costos del projecte anaven a estar per damunt dels 300.000 euros. Els tècnics de l’empresa estan amb drons per a tractar de determinar tots els danys. Fins i tot està previst incloure el pavelló Miguel Sarasa que també presenta algunes filtracions”, afig.
Belda recorda que en el seu moment es van utilitzar prop de 10.000 euros de la reserva del pressupost per a una actuació urgent en el recollidor d’aigües pluvials en una zona determinada de la coberta del pavelló Muutualidad de Levante

Send this to a friend