La Salle recupera les unitats de Batxillerat per al curs 21/22

Educació ha confirmat al centre la reassignació de les aules que van ser suprimides en 2017

Educació ha confirmat al centre la reassignació de les aules que van ser suprimides en 2017
Col·legi La Salle d’Alcoi. ARXIU

Al febrer d’aquest mateix any 2021 es va saber que la sala contenciosa administrativa del Tribunal Suprem no va admetre el recurs de cassació presentat per la Generalitat Valenciana a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la qual retornava a La Salle les dues unitats de Batxillerat que van ser suprimides per la conselleria d’Educació en 2017. D’aquesta manera, des de la Generalitat es veien obligats a retornar les aules a La Salle.
Ara, aquesta mateixa conselleria d’Educació ha confirmat al centre educatiu alcoià la reassignació de les aules de 1r i 2n de Batxiller per al pròxim curs escolar 2021/2022, ja que estan incloses en la proposta de resolució de l’expedient de renovació dels concerts educatius.

ALEGRIA DEL CENTRE
La Salle detalla que “des del col·legi volem compartir la nostra alegria amb tota la comunitat educativa i amb totes aquelles persones i entitats (col·legis concertats, AMPAS, sindicats i treballadors de l’ensenyament concertat i públic, famílies…) que han manifestat el seu suport al llarg dels últims quatre anys”.
Aquest assumpte va generar en el seu moment molta polèmica i va tindre molta repercussió en mostrar-se en contra des del primer moment, tant el centre com les famílies.
A pesar que el final ha sigut positiu per a La Salle, des del centre han volgut tindre “un record especial per a aquelles famílies que es van veure forçades a abandonar la que havia sigut la seua escola els últims 14 anys”.
Així mateix, La Salle ha reiterat el seu pensament i suport al fet que “qualsevol lluita educativa estiga encaminada a millorar la qualitat pedagògica dins de les aules, amb independència de qual siga el model d’escola triat per les famílies”.

Advertisements

Send this to a friend