La tèxtil llar mostra de nou tot el seu potencial

És la 51 edició d'aquest certamen, que de nou se celebra al costat de Fira Hàbitat

La tèxtil llar mostra de nou tot el seu potencial
Feria València torna a acollir la fira del textilhogar. | FERIA VALÈNCIA

El sector de la tèxtil llar torna a reunir-se en una cita nacional i internacional en la fira Home Textiles Premium by Textilhogar, prevista entre el 19 i el 22 de setembre d’aquest any 2023.

Es tracta de la 51a edició d’aquest certamen, que es torna a dur a terme en Feria València, espai al qual va tornar en 2022, en el seu 50 aniversari i després de dos anys de parèntesi obligat a causa de la pandèmia de la COVID-19, que va complicar encara més la situació del tèxtil a nivell general.

És la cita de referència del sector tèxtil per a la llar, tapisseria i decoració, i el perfil de visitant de la qual el conformen interioristes, decoradors, fabricadors de moble entapissat o importants, entre altres.

El fet que Textilhogar se celebre al costat de Fira Hàbitat augmenta l’interés dels visitants en els més de 90.000 m² de superfície amb la qual es compta. El muntatge d’aquests esdeveniments ha requerit de la implicació de més de 3000 operaris.

Les comarques de L’Alcoià, Comtat i la Vall d’Albaida tornen a tindre un paper destacat quant a representació d’empreses espanyoles, ja que també està prevista l’assistència d’expositors de Bèlgica, Polònia i Portugal. En total, hi ha 81 expositors que presenten 250 marques.

La internacionalització és l’objectiu primordial per a aquesta edició, i es comptarà amb compradors de 43 països.

Al llarg dels dies de fira els visitants podran conéixer les tendències tèxtils de 2024, en una convocatòria que supera les xifres de l’última edició.

Una de les novetats és que empreses líders en l’àmbit de la tecnologia i maquinària per a la producció de tèxtils seran presents també en HTP by Textilhogar, mostrant l’últim en innovació i solucions per a la indústria.

Així mateix, aquesta fira ha presentat per a aquesta edició una imatge de campanya renovada i que mira al món des del Mediterrani.

Send this to a friend