La Universitat d’Alacant programa 24 activitats fins a juliol

Destaca una àmplia oferta de cinema en valencià i versió original

La Universitat d'Alacant programa 24 actividades hasta julio
Representants de la UA, Fundación Mutua Levante i Ajuntament. QUIQUE REIG

La Universitat d’Alacant ja ha consolidat plenament una variada oferta cultural al seu Campus d’Alcoi, que duu a terme amb la complicitat de Fundación Mutua Levante. Aquesta setmana s’ha presentat la programació per al primer semestre de l’any, que compta amb una trentena d’activitats –24 des del dilluns i fins el mes vinent de juliol– que van donar principi després de les festes de Nadal.
El cinema continua sent una de les principals apostes del Campus, amb un cicle ja en marxa dirigit als centres educatius de la ciutat. També el dilluns donarà principi un altre cicle de dones directores, en col·laboració amb el col·lectiu 8 de Març i Dones. La primera projecció serà ‘El piano’, de Jane Campion.
D’altra banda, i en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi, es posarà en marxa un cicle de cinema en versió original. La primera cita serà aquest pròxim divendres 2 de febrer, amb ‘La vida és bella’ en italià.
A mitjan febrer s’iniciarà a més un cicle de conferències sobre diversos temes, com a economia, alimentació, estil de vida, esport, etcètera, a càrrec d’especialistes en cadascuna de les matèries.
Hi haurà també presentacions de llibre, taules redones, la II Trobada d’Escriptores i Escriptors de l’Alcoià i el Comtat, un curs de cultiu de bolets i un altre de plantes medicinals, així com la celebració de les primeres Jornades de Productes de Proximitat de les comarques.
Des de la Universitat d’Alacant, conviden a la ciutadania a participar de totes aquestes activitats, que tindran lloc –excepte alguna excepció– en les instal·lacions de la Fundación Mutua Levante, per als qui és “una satisfacció col·laborar amb la UA”.
Per part seua, la regidora de Cultura ha destacat com totes dues institucions “ja formen part activa de la nostra societat” i, en aquest sentit, agraeix la seua “aposta” per Alcoi i la labor que realitzen “enriquint la cultura”, assenyalava l’edil Elisa Guillem.

Send this to a friend