L’acusat del crim masclista serà traslladat a un hospital amb mòdul penitenciari

El jutge no li ha pogut prendre declaració en trobar-se ingressat encara en l'UCI a Alcoi

L'acusat del crim masclista
Exteriors de l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. ARXIU

Fins ahir mateix, el presumpte assassí de la jove Dori continuava ingressat en l’UCI de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi amb pronòstic reservat, a l’espera de ser traslladat al mòdul penitenciari de l’Hospital Provincial d’Alacant, on romandrà provisionalment fins al seu ingrés a la presó definitiu. Cal recordar que el presumpte homicida, de 29 anys, va ser conduït a l’Hospital d’Alcoi en estat crític després de llançar-se al buit des d’un cinqué pis i després de ferir de mort a la seua núvia.

Segons ha transcendit a través de declaracions dels veïns, les seues paraules en llançar-se pel pati interior de la seua casa anaven referides a l’acte violent que suposadament acabava de cometre, i també a l’arribada dels serveis d’emergències va expressar el seu desig d’acabar amb la seua pròpia vida. Malgrat això, el jove va aconseguir sobreviure i ha passat aquests dies detingut a l’Hospital, on està sent custodiat per agents de la Policia Nacional.

De moment no se li ha pogut prendre declaració, ja que es troba sedat, però quan passe a disposició judicial i els responsables mèdics ho autoritzen, podrà ser traslladat a un centre sanitari que dispose de mòdul de seguretat, tal com es procedeix habitualment en aquests casos. Finalment, el jutge va decretar ahir divendres el seu ingrés a la presó, després de prorrogar la seua detenció més enllà de les acostumades 72 hores.

La víctima va demanar ajuda a una amiga a través de whatsapp
Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, en la nit del passat dissabte Dori i la seua parella haurien mantingut una forta discussió, després de la qual cosa la jove hauria manifestat la seua intenció de deixar la relació a una amiga, per mitjà de missatges de veu a través de whatsapp, com també Dori dubtava de les intencions del seu encara nuvi, ja que en aqueixos àudios va arribar a alertar a la seua amiga, fins i tot li va demanar que telefonara a la policia.

Un testimoni aquest que hauria sigut clau en la investigació per part de la Brigada de la Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi, de cara a esclarir els fets i determinar que es tractava d’un cas de violència de gènere. L’endemà, el dilluns, era el propi Ministeri d’Igualtat el que confirmava la notícia.

Send this to a friend