L’Ajuntament contracta a 39 persones a través d’Avalem

La subvenció de la Generalitat ascendeix a prop de 700.000 euros

Contractacions a través de ‘Avalem Capacitats’
Edifici principal de l’Ajuntament d’Alcoi. | ARXIU

L’Ajuntament ha procedit a la contractació de 39 persones mitjançant les subvencions dels programes Avalem Experiència i Avalem Joves, rebudes de la Generalitat Valenciana a través de Labora –abans SERVEF–. Aquestes ajudes estan destinades a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades per part dels ajuntaments.

En total, la subvenció ascendeix a prop de 700.000 euros, dels quals 361.947 corresponen a Avalem Experiència i 308.874 a Avalem Joves. A més, les subvencions rebudes seran complementades per una aportació municipal de l’Ajuntament d’Alcoi, que s’eleva entre les dues subvencions a un import estimat de 187.000 euros.

En concret, Avalem Experiència està orientat a persones desocupades de més de 30 anys, en particular les persones parades de llarga duració, els considerats grups desfavorits en el mercat de treball, i les persones inactives. D’altra banda, Avalem Joves es dirigeix a persones desocupades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries de Garantia Juvenil.

Detalladament, s’incorporaran 21 persones per Avalem Experiència i 18 per Avalem Joves. Amb aquestes noves incorporacions es cobriran diferents llocs de treball, com a peons de jardineria, peons forestal, administratius o conserges.

També, pròximament, tindrà lloc la incorporació de més personal per mitjà del programa denominat Avalem Capacitats. Per tant, entre tots els Avalem seran més de 50 les persones que se sumaran a la plantilla d’empleats de l’Ajuntament d’Alcoi.

Send this to a friend