L’Ajuntament invertirà un milió d’euros en cinc anys en el Collao

També ha iniciat l'expedient per a tramitar la llicència d'obertura

El camp de l'Alcoyano passa a anomenar-se Gestaser El Collao
Imatge d’arxiu amb una vista aèria del Collao.

Després de la reunió de la setmana passada amb el màxim accionista i el president del CD Alcoyano, l’Ajuntament d’Alcoi està treballant per a què el Camp Municipal del Collao puga tindre millores de la forma més ràpida possible. En primer lloc, el departament corresponent ha iniciat l’expedient per a sol·licitar la llicència d’obertura del camp.

Encara que convé recordar que la llicència d’activitat de qualsevol espai l’ha de tramitar qui assumeix l’activitat, segons la normativa municipal, “en un gest de bona voluntat cap a l’Alcoyano, l’Ajuntament ha iniciat aquest expedient”, justifiquen des del govern municipal.

D’altra banda, una de les peticions del màxim accionista i propietari del CD Alcoyano SAD, Juan Carlos Ramírez, va anar que el consistori invertira per a millorar el Collao. Donada la necessitat d’actuació immediata, l’any 2024 es realitzarà un conveni específic per valor de 150.000 euros per a la realització de projectes de millora i que el Club Deportivo Alcoyano SAD els justifique a l’Ajuntament d’Alcoi.

Perquè aquesta acció puga desenvolupar-se de manera àgil, l’Ajuntament sol·licitarà una modificació de crèdit en el pròxim ple municipal. Igualment, continuarà el conveni de 200.000 euros anuals per a l’Alcoyano.

“Volem que l’Alcoyano es quede a Alcoi i, tal com sempre hem dit, farem tot quan siga a les nostres mans perquè així siga. Millorarem el Collao, amb Pla d’inversió d’un milió d’euros en el termini de cinc anys, i sol·licitarem les subvencions necessàries en cas que l’administracions superiors les crearen, per a continuar invertint en el nostre camp de futbol, el camp que és, ha sigut i ha de ser la seu del CD Alcoyano”, ha destacat l’alcalde, Toni Francés.

Respecte al camp número 3, l’Ajuntament ha demanat celeritat a la Federació Espanyola de futbol perquè ferma els documents pertinents i el camp passe a ser municipal, per a d’aquesta manera poder cedir-li-ho al CD Alcoià perquè construïsca un camp de gespa natural.

A més, se li ofereix la possibilitat d’entrenar en el Camp Manolo Moreno Cabanes, que tal com s’ha compromés la Diputació d’Alacant, en breu faran el canvi perquè passe a ser gespa artificial d’última generació.

“Estem complint amb tot el que ens han demanat i podem fer, estem a l’espera de concretar una nova reunió per a poder arribar a un acord amb el màxim accionista del CD Alcoyano perquè signem un acord amb el compromís mutu entre totes dues parts per a la continuïtat del Club Deportivo Alcoyano SAD a la ciutat d’Alcoi i realitzar les millores oportunes per a assegurar la seua continuïtat i futur”, conclou Francés.

Send this to a friend