L’Alcodiam disputarà el partit de presentació contra el Valdagno de Diego Mir

L'estrena de lliga serà el divendres 17 a les 20,30 hores davant el Calafell

L'Alcodiam disputarà partit de presentació contra el Valdagno de Diego Mir
Partido del Alcodiam de la pasada temporada. ARCHIVO

L’Alcodiam disputarà finalment partit de presentació contra el Valdagno de Diego Mir i del seu fill Manu Mir. El Calafell, rival en el retorn del Patín Alcodiam a la OK Lliga, ha accedit a avançar al divendres el debut de lliga del pròxim dia 18 i així podrà celebrar-se aquest amistós després de setmanes d’incertesa.
En el seu moment es va fixar la data del dissabte 18 tenint en compte que l’inici de lliga anava a ser posterior. El problema va vindre una vegada que el Patín Alcodiam va tancar els vols amb antelació i va pagar per endavant.

Als pocs dies la FEP anunciava la seua intenció d’avançar un parell de setmanes l’inici de la nova temporada per l’Europeu de Portugal de mitjan novembre i que la primera jornada acabaria coincidint amb la data triada per a la celebració del Trofeu Ciutat d’Alcoi.
L’Alcodiam llavors va decidir esperar al sorteig, que damunt es va celebrar amb un mes de retard a les dates habituals, per a conéixer el primer rival de lliga i gestionar després la possibilitat de buscar una data alternativa per a aqueix primer partit i que així poguera celebrar-se la trobada de presentació contra el *Valdagno.
El Calafell ha acabat per acceptar la petició de l’Alcodiam i l’estrena de lliga serà el divendres 17 a les 20,30 hores perquè així el dissabte 18, a les 19 hores, poder celebrar l’amistós contra el Valdagno amb Diego Mir en la banqueta i el seu fill Manu Mir en la seua segona temporada en l’equip italià.

Advertisements

Send this to a friend