L’Alcódiam organitza el I Torneig Replic PAS Alcoi

L’Alcódiam organitza el I Torneig Replic PAS Alcoi el 15 i 16 de juny
CE Vendrell, Barcino, Sant Ramon i Mollerussa, entre els convidats

Serà un cap de setmana per veure el millor hoquei patins possible en categoria benjamí i aleví al Pavelló b del Francisco Laporta d’Alcoi. L’Alcódiam organitza aquest 15 i 16 de juny el I Torneig Replic PAS Alcoi gràcies a l’esforç de molta gent del club amb Pere Cañellas al capdavant de tots ells.
Els equips convidats són d’envergadura. Ni més ni menys que el CE Vendrell, Barcino (Barcelona), Mollerussa (Lleida) i Sant Ramón (Vilafranca). El club vol agraïr la col.laboració sempre desinteresada del CPP Raspeig, que participarà en la categoría benjamí.
També es podrà veure en acció a la Selecció Valenciana, que el proper cap de setmana participarà a Mieres en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i que està integrada per sis jugadors infantils de l’Alcódiam. La Selecció s’enfrontarà a un combinat Replic format per jugadors veterans del club i altres de convidats.
El postre el posarà un partit entre els veterans del Patí Alcódiam i el Calafell.
El Torneig començarà a les 15.00 hores de dissabte 15 i finalitzarà sobre les 19.00 hores per deixar pas a l’últim partit d’Ok Lliga de la temporada entre l’Enrile PAS Alcoi i el Blanes. El Campionat es reprendrà el diumenge 16 a les 8.30 i acabarà sobre les 15.00.

Send this to a friend