L’Alcodiam rep a un Noia acabat d’eliminar de la Champions

Últim compromís abans de competir a Europa

L'Alcodiam rep a un Noia acabat d'eliminar de la Champions
Manel Hernández en l’últim partit contra el Mataró. LUCIO ABAD

Aquesta nit (20.15 hores), l’Alcodiam rep al Noia en el pavelló Miguel Sarasa. Els de l’Alt Penedès, tercers en la taula i considerats un dels grades equips de l’OK Lliga, arriben a la nostra ciutat després de la seua recent eliminació de la *WSE Champions League.
El visitant, que ve d’empatar el partit corresponent a la jornada 6, 2-2 contra el Voltregà, va haver d’ajustar el seu calendari degut a la seua participació en la competició europea.
El conjunt dirigit per Pere Vàries, per tant, s’enfronta l’Alcodiam amb una càrrega de partits superior. Cal recordar que el partit enfrontarà a la plantilla blaugrana amb el *exalcodiamista Iván Morales, qui ara forma part de l’equip visitant.
Els de Lorenzo Pastor arriben a la setena jornada en una situació més favorable, amb una setmana de diferència entre el seu últim partit, on va véncer 4-3 al Mataró a casa amb gols de Sergi Canet, Gonzalo Pérez, Manel Hernández i Caco Ceschin.
Per segona setmana consecutiva, els blaugranes buscaran fer-se forts en el seu fortí, ja que fins ara no han perdut cap partit a casa.

Send this to a friend