L’Alcoyano afronta una jornada per a mirar a dalt

Un altre rival molt necessitat visita el Collao

L'Alcoyano afronta una jornada per a mirar a dalt
Lara tornarà a liderar l’atac blanc-i-blau davant el San Fernando.

Un altre rival molt necessitat de punts visita aquesta nit (20 hores) el Collao. Al contrari que el partit de fa dues setmanes enfront de l’At. Balears, s’espera un duel més obert, el San Fernando sol ser un equip que proposa com a visitant, capaç de guanyar en camps com Linares, Mèrida o At. Balears i empatar a Ceuta.

S’espera a un Alcoyano ferit en l’orgull després de l’ensopecs de fa dues setmanes. Els blanc-i-blaus recuperen a Farru, que va tornar a jugar en El Maulí d’Antequera, encara que el de Lorca va estar discret i se li va notar el temps que portava sense jugar. També està disponible Nieto i seguirà de baixa Javi Antón, que té una micro romp en el ‘isquio’.

Vicente Parras va resoldre prompte ahir qualsevol discussió sobre el benefici que l’Alcoyano poguera obtindre en cas de guanyar al San Fernando i veure el que succeeix en els partits Algesires-Múrcia i Màlaga-Ceuta–.

“Hem de guanyar els partits pensant a sumar punts, no per a enganxar-nos al play-off. Eixa és la nostra responsabilitat, tractar de fer les coses bé. Continuar construint el nostre mur a força de sumar punts”, va precisar el tècnic, qui va afegir que “sempre que hem tractat de mirar a uns altres, no hem sabut gestionar-lo. A nosaltres ens va bé tot allò que podem controlar i centrar-se en nosaltres, fer un partit pràctic, sumar els punts i el diumenge a la nit, quan haja acabat la jornada, mirar on estem”.

Parras: “Hem trobat la nostra manera de jugar amb Lara com a referència”
Vicente Parras va deixar clar que continuarà apostant per Lara com a referència ofensiva. “Hem trobat la nostra manera de jugar. Amb Lara perdem presència però en tractar-se d’un jugador impredictible, causa paüra en les defenses rivals mentre aguanta físicament. A més, tenim les aparicions de Juanan i Agüero, al qual hem trobat la posició idònia. També aquest sistema ens dona major consistència en el centre del camp”. Sobre el San Fernando, va indicar que “venen de donar un nivell molt alt enfront de l’Eivissa. És un equip per a estar de meitat de taula per a dalt. Té jugadors de prestigi, amb bon peu i tracte de la pilota”.

Advertisements

Send this to a friend