L’Alcoyano, amb una defensa sostinguda en pinces

L'Alcoyano, amb una defensa sostinguda en pinces
Prada intenta una rematada enfront del At. Balears. LUCIO ABAD

L’Alcoyano viatja a un destí inèdit com és el Nou Estadi Maulí d’Antequera, on no ha jugat mai, amb més dubtes que certeses. A eixa irregularitat endèmica que acompanya als de Vicente *Parras aquest curs, capaç de tirar en una hora de joc enfront del *At. Balears tot el crèdit que es va guanyar amb partits com els de Castelló o Mèrida, se suma en aquest desplaçament els problemes en defensa, amb una saga sostinguda en pinces per les lesions i les sancions.
És segur que Vicente Parras no podrà tirar mà d’eixe comodí anomenat Javi Antón, que des que va arribar al gener passat ha jugat de lateral dret, com a extrem i en les dues últimes setmanes en el costat esquerre de la saga. El de la predrera haurà de complir sanció després de veure el diumenge la cinquena groga. El dubte ara planeja sobre Farru i Nieto. Tots dos venen de diverses setmanes sense jugar per lesió, encara que finalment han entrat en la convocatòria per a Antequera.
La titularitat de Nieto significaria posar en un destret al val·lisoletà que ve d’estar un mes sense jugar i amb una traïdorenca lesió muscular. L’opció més vàlida perquè Parres no es veja obligat a canviar de sistema o haver de retardar a un extrem per a jugar de lateral és l’aposta per *Farru, que ha tornat a entrenar aquesta setmana amb el grup encara que sense completar totes les sessions.
Amb aquest panorama es presenta aquest dissabte (20 hores) l’Alcoià a casa de l’equip revelació. L’Antequera va completar una primera volta en la qual va alçar l’admiració de molts per la seua atrevida proposta amb la pilota. En la segona les seues prestacions van baixar i són quatre partits consecutius sense guanyar els que acumula amb un bagatge de dues derrotes i dos empats. Cert és que en el Nou *Maulí és un equip fiable que només ha perdut davant *RM Castella, Màlaga, Algesires i Còrdova.

 

Send this to a friend