L’Alcoyano obligat a reaccionar davant el Melilla

Sí o sí l'Alcoyano ha de guanyar aquest partit per a no veure's en un greu problema, si no el té ja

L'Alcoyano obligat a reaccionar davant el Melilla
Campabadal en l’últim partit en el *Collao enfront de l’Algesires.

L’Alcoyano no ‘carbura’ i camina sec. Amb els seus números cara a porteria serà difícil que pensar a apuntar el cap lluny dels llocs de descens. Fa unes jornades es va aconseguir tancar els problemes que hi havia en defensa –sols el Linares va ser capaç de marcar en quatre partits fins a la visita del diumenge a Castalia– però en atac l’equip segueix sota mínims a l’hora de fixar el focus en la porteria rival.
La victòria enfront de l’Algesires en l’últim partit a casa va fer veure amb il·lusió la visita a *Castalia recordant cites com Vila-real B, Eivissa o Andorra on va aparéixer l’ADN Alcoià amb Vicente Parras en la banqueta.
Però el que va succeir va ser que el líder va retornar al Deportivo a la seua crua realitat, que no és una altra ara mateix que lluitar per eixir del descens, mentre que el Castelló va demostrar que ara mateix juga una altra lliga. La segona part va ser pràcticament un monòleg local sense la necessitat de fer massa parenceries.
El tècnic va tractar de canviar el rumb en el descans però els canvis van acabar de desconnectar a l’equip en la segona part. Prada se li va veure perdut en un escenari tan exigent, mentre que Sergi García directament ni va aparéixer. Dos dels reforços considerats importants en el mercat estival van naufragar d’una manera alarmant.
Comença a ser preocupant el rendiment d’alguns jugadors que van arribar amb l’aurèola de futbolistes importants per a liderar el nou projecte. Si Prada i Sergi García van deambular per Castalia com a ànimes en pena, Albisua ni tan sols va ser titular i es va quedar en la banqueta tot el xoc. L’ex de l’Amorebieta, amb una extensa trajectòria en la categoria de bronze del futbol espanyol, està passant de puntetes en la seua etapa com a blanc-i-blau.
Un altre futbolista que va deixar molts dubtes el diumenge va ser Campabadal. Agotzonat en la seua posició de lateral dret, a penes va travessar la línia divisòria durant el partit de Castalia per a acompanyar els atacs de l’equip i trencar per la seua banda. El català va estar desconegut i fora de focus.
Tampoc Perales i Monreal han demostrat la inversió que es va fer per ells aquest estiu. El porter, ara lesionat, no ha caigut dempeus com els seus antecessors en el lloc i el preferit de l’afició ara mateix és Jaume Valens, mentre que el central, que torna després d’un mes llarg lesionat, va jugar els partits en els quals l’Alcoyano va demostrar més debilitat en defensa.
Només Pablo Ganet demostra estar a bon nivell  després de veure les seues últimes actuacions, el mateix que Nieto sembla haver guanyat la carrera per ser el lateral esquerre titular, encara que Pablo Carbonell va tornar a demostrar galons en els minuts que va jugar en Castalia. També s’espera molt més de José Lara, que no passa de simple agitador el poc temps que se li ha vist en el camp, si bé és cert que va estar lesionat les primeres jornades.
La vella guàrdia pretoriana, diga’s Álvaro Vega, Primi, Juanan, Imanol i Agüero, continuen sent una aposta segura en aquest Alcoyano i només Armental i Raúl Alcaina, a qui algunes decisions en el seu moment li van fer molt de mal, no estan donant el rendiment esperat.
En situacions com la que es troba l’Alcoyano, sol posar-se el focus en la part més feble, que en aquest cas és l’entrenador. És clar que si l’equip es troba tan a baix en la classificació, alguna responsabilitat haurà de tindre Vicente Parras. En Castalia, alertat per eixe 1-0 al descans, resultat injust perquè tots dos equips van meréixer anar-se amb taules en el marcador, es va precipitar a l’hora de llevar a Armental i Raúl Alcaina i donar entrada a Sergi García i Prada. Però el futbol és dels futbolistes i molts components de l’actual plantilla estan molt lluny de les expectatives que van alçar quan van ser fitxats.
La millor manera de reivindicar-se és el partit de hui, en sessió matinal (12 hores), enfront del Melilla, fins diumenge passat cuer del grup. Sí o sí l’Alcoià ha de guanyar aquest partit per a no veure’s en un greu problema, si no el té ja.
Álvaro Vega serà baixa després de saber que el Jutge Únic li ha imposat tres partits de sanció després del succeït en la tangana final de fa dues setmanes enfront de l’Algesires i que ara recorrerà el club. Parres haurà de decidir entre el recuperat *Monreal o apostar per la joventut de *Farru.
El Melilla ve de guanyar a casa el seu primer partit de la temporada davant el At. Madrid B. El seu tècnic és Juan *Sabas i lluny del Municipal Álvarez Clar només ha aconseguit un empat, en la jornada inaugural en l’Alfredo *Di *Stéfano (2-2). El seu davanter més conegut és el brasiler Vinicius Tanque i Dani García està entre els màxim golejadors amb 5 dianes.