L’ambient fester del Mig Any entra en escena

Junta Directiva-Ligeros i Mudéjares-Cides disputaran les semifinals de vedats dilluns que ve

El Mig Any entra en escena
Ambient dels quarts de final del Campionat de Cotos disputat aquest dimecres. XAVI TEROL

Des de la setmana passada es respira ambient de Festa a Alcoi amb l’inici dels actes de Mig Any, que es prolongaran fins a finals del mes d’octubre, sent el concurs d’Olleta el dissabte 23. La Glorieta va albergar el passat 3 d’octubre el 37 Concurs de Pintura Infantil a l’aire lliure ‘Silvestre Vilaplana Molina’, ocasió que es va aprofitar a més per a entregar els premis dels certàmens infantils convocats al llarg de l’any passat.

Aquestes dues setmanes prèvies, el campionat de cotos ha sigut l’absolut protagonista amb la disputa de la diferents eliminatòries al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF). Els quarts de final d’aquest campionat es van jugar aquest dimecres, enfrontant als aparellaments Junta Directiva-Plana; Aragonesos-Ligeros; Mudéjares-Magenta; i Cides-Alcodianos. Les semifinals es disputaran dilluns que ve entre Junta Directiva-Ligeros i Mudéjares-Cides.

La nit del divendres serà la primera d’entradetes. Un total de cinc filaes desfilaran, igual que el dissabte. A Sant Llorenç, les entradetes arrancaran a les 22 hores i hi haurà tres torns en total, el de les 22, el de les 23 i a les 00 hores. En Sant Nicolau, hi haurà només dos horaris, a les 23 i a les 00 hores.

També aqueix divendres –a les 20 hores– i dissabte –a les 19 hores– tindrà lloc, en el Teatre Calderón la gala festera ‘Any i Mig (Sense Festa)’. Les diferents arts escèniques relacionades amb la Festa es veuran en totes dues sessions, igual que va ocórrer en la gala ‘Alé de Festa’ del passat mes d’abril. Els Ambaixadors, Ricard Sanz i Óscar Martínez seran els encarregats de la presentació d’aquest esdeveniment, les entrades del qual estan a la venda en ticketalcoi.com.

En aquesta gala hi haurà dansa, música i Festa, a més de projeccions audiovisuals, i es comptarà amb l’actuació especial del ballet Danses Al-Azraq. Així mateix, l’Associació de Sant Jordi (ASJ), té previst entregar un reconeixement a la Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi durant la gala.

Send this to a friend