L’ampliació del poliesportiu pren forma

Es preveu que el nou camp estiga per a novembre mentre que per a la coberta no hi ha data

Avancen les obres de construcció del nou camp de gespa artificial (Quique Reig)

Les obres que s’estan duent a terme en el poliesportiu Francisco Laporta encara continuen. En el cas de l’ampliació, on s’afegirà un nou camp de futbol de gespa artificial, es té previst que finalitzen el mes de novembre, data en la qual conclou el contracte de les obres.

En canvi, l’altra obra que està en marxa, la instal·lació de la coberta en la pista exterior, al costat dels pavellons, està patint cert retard, tal com ha confirmat el regidor d’Esports, i encara no hi ha data estimada en la qual es podrà acabar aquesta obra.

“L’obra d’ampliació del poliesportiu està funcionant bé i s’estan complint els terminis que es tenien previstos. Al principi l’obra durarà fins al mes de novembre, que és la data en la qual s’acaba el contracte, però hi ha la possibilitat que les obres es puguen acabar abans d’aquesta data”, ha declarat l’edil d’Esports d’Alcoi, Miguel Juan Reig.

En aquesta obra es preveia, en una primera fase, afegir casetes prefabricades per als vestuaris i serveis. No obstant això, existeix una segona fase en la qual es contempla la construcció de quatre vestuaris, un magatzem i serveis públics, encara que cal destacar que mancada el procés administratiu per a procedir a la licitació d’aquesta segona fase i poder dur-la a terme.

L’import final del projecte s’estima en una mica més de 690.000 euros, sense incloure el preu de la licitació de la segona fase.

L’obra de la coberta de la pista exterior, a diferència de l’ampliació de camps, no té una data aproximada en la qual es donen per concloses les obres. Després d’un accident laboral i la posterior paralització durant la situació d’estat d’alarma, aquestes obres van amb retard i es desconeix fins quan seguiran.

Aquest projecte consisteix a dotar a la pista d’una coberta metàl·lica que se sostindrà sobre quatre pilars de formigó armat, i tindrà un gàlib de 5 metres. Amb aquesta obra es pretén descongestionar el pavelló principal a l’hora de realitzar entrenaments, jugar partits o disputar competicions, a més, aquesta pista ja no quedaria inutilitzada en els dies de pluja.

Per a realitzar aquesta obra s’ha destinat un import de 250.000 euros. Una partida d’inversió estava consignada des d’un pressupost anterior.

Amb aquestes dues obres es pretén renovar, en certa manera, les instal·lacions de les quals es pot fer ús en el Francisco Laporta.

Advertisements

Send this to a friend