L’AOVE Fòrum arriba a la quarta edició amb plena consolidació

La cita tindrà lloc del 14 al 16 de desembre en el Centre Cultural El Teular

L'AOVE Fòrum arriba a la quarta edició amb plena consolidació
La cita premia al millor oli d’oliva verge extra.

El Centre Cultural El Teular de la Fira de Tots Sants de Cocentaina torna a incloure en la seua programació per a enguany l’AOVE Fòrum Internacional, una cita que aconsegueix ja la quarta edició i en la qual es premia al millor oli d’oliva elaborat tant a les nostres comarques com fora de les fronteres de l’interior d’Alacant.

Aquest certamen torna fer-lo possible la Cooperativa Agrícola Catòlica del municipi i compta amb el total suport de l’Ajuntament de la Vila Comtal tal com va quedar posat de manifest en la presentació oficial que es va realitzar a la fi de setembre. Precisament l’edil de Fira va remarcar que estem davant un esdeveniment que ens vincula directament amb els orígens agrícoles de la mateixa Fira contestana igual que va felicitar els organitzadors per l’important treball que realitzen de cara a materialitzar el concurs. A més, va posar l’accent en l’evolució que ha tingut l’AOVE Fòrum des de la seua creació “en tan sols quatre edicions ha aconseguit una gran repercussió i ja és una cita que els productors d’oli esperen amb moltes ganes”, va dir Marcela Richart.

Per part seua, la mateixa Cooperativa Agrícola Catòlica va destacar que, més enllà del concurs; hi haurà conferències, tastos o taules redones per a acompanyar un certamen que també atorgarà guardons significatius “oferim un premi d’oli ecològic, al millor de la Comunitat Valenciana i també hem inclòs un reconeixement social”, va manifestar el president de la institució, Rafael Montava.

Finalment, l’alcalde de Cocentaina va significar la importància que la capital del Comtat compte amb iniciatives d’aquestes característiques “tenim uns olis potents i des de l’Ajuntament estarem al costat de la Cooperativa per a donar suport a la important activitat que exerceixen de cara a posar en valor el sector oleícola”, va concloure Jordi Pla. L’IV AOVE Fòrum Internacional de la Fira de Tots Sants se celebrarà del 14 al 16 de desembre en el Centre Cultural El Teular amb entrada lliure per a tots els assistents. Amb aquest acte es clausurarà la 677 edició d’una esperada Fira de Fires.

Send this to a friend