L’ASJ llança l’experiència ‘Un selfie amb Sant Jordi’

Dins dels actes del Centenari de l'església

Els actes s’han programat pel Centenari de l’església de Sant Jordi.

Amb motiu del Centenari de l’església de Sant Jordi, un dels esdeveniments que ha programat l’Associació de Sant Jordi (ASJ) és el concurs-activitat, mitjançant la qual tota persona que aconseguisca una fotografia en cadascun dels quatre punts assenyalats i les presente en el Casal de Sant Jordi, podrà obtindre una bonificació de tres euros en el preu de les cadires i tribunes per a veure les pròximes Festes de Moros i Cristians. A més, el que complisquen amb el requisit de la participació en el repte i siguen associats a l’entitat, rebran com a gratificació una localitat per a la Processó General que té lloc el dia de Sant Jordi.

Aquests punts es troben al carrer Sant Tomàs, cantonada amb Sant Jaume; Sant Tomàs escaira amb el carrer Verge d’Agost i Sant Tomás escaira amb el carrer Sant Blai. En aquest mes s’habilitarà un quart punt situat a l’interior de l’Església de Sant Jordi amb la imatge de “El Xicotet”.

Les quatre imatges s’han de pujar a Twitter, Facebook o Instagram de l’1 al 30 d’abril etiquetant a l’associació i amb #iglesiadesanjorge_1921_2021.

D’altra banda, des de l’ASJ s’ha comunicat que per al dia 21 d’abril, a les 12 hores hi ha programada una missa commemorativa del Centenari -sempre que les mesures anti Covid ho permeten-, i que aqueix mateix dia, des de les 20 hores i durant tot l’endemà, hi haurà una espècie de jornada de portes obertes a l’església de Sant Jordi, durant les quals es podran conéixer tots els secrets. Així mateix, l’entitat festera preveu continuar anunciant més actes pel Centenari al llarg de tot aquest any 2021.

El president de l’ASJ, Juan José Olcina, ha animat a la ciutadania a participar en els actes organitzats, que tenen també l’objectiu de mantindre l’esperit de la Festa malgrat les circumstàncies.

Advertisements

Send this to a friend