L’Assemblea decidirà aquest dijous el nou president entre els tres candidats

També es realitzarà el sorteig per al càrrec de Sant Jordiet 2025

L'Assemblea decidirà aquest dijous el nou president entre els tres candidats
Juan Antonio Canalejas, Luis Sorolla i Paco García.

L’Associació de Sant Jordi (ASJ) celebra aquest dijous l’habitual Assemblea General Ordinària coincidint amb el Corpus Crhisti, en la qual cada any es coneix el nom del Sant Jordiet de les festes de Moros i Cristians del pròxim any, però a més, en aquest 2024, tindran lloc les votacions a diversos càrrecs de la Junta Directiva, entre ells, el de president, donant per finalitzat el mandat de Juan José Olcina, després de huit anys al capdavant.

Són tres els candidats que opten a la presidència: Juan Antonio Canalejas, Luis Sorolla i Paco García. Tots ells han conformat un equip, alguns més ampli que uns altres, amb persones que es presenten a la resta de càrrecs: vicepresident segon; vicesecretari; tresorer i quatre places de vocal. Això té com a objectiu poder comptar amb un grup de treball en sintonia per a poder dur a terme iniciatives, projectes i prendre decisions.

En total, entre president i la resta de llocs, hi ha 23 candidatures –tres a president; altres tres a vicepresident segon i a vicesecretari; dos a tresorer; i 12 a vocal–. Indicar que, actualment no hi ha vicepresident primer, després de la dimissió de Paco García per a poder presentar-se a la presidència, i serà la nova Junta Directiva electa la que decidisca què fer.

Aquestes eleccions requereixen majoria simple i seran tots els membres de l’Assemblea els que decidisquen els noms de les persones que entren en els citats càrrecs. La renovació parcial de la Junta Directiva ocupa el punt 7 de l’ordre de l’Assemblea, que tindrà lloc el dijous 30 de maig, a les 20’15 hores, en el Teatre Principal.

SANT JORDIET 2025
Just en el punt anterior serà quan se sàpia el nom del xiquet que ocuparà el càrrec de Sant Jordiet 2025 i que previsiblement es veurà per primera vegada el diumenge en la processó del Corpus. Sobre aquest assumpte, recordar que les candidatures es poden presentar fins a dos dies abans de la celebració de l’Assemblea, és a dir, fins a les 20 hores del dimarts 28, en les instal·lacions del Casal.

PRÒXIMS CÀRRECS FESTERS
Sant Jordiet no serà l’únic càrrec fester que es conega en l’Assemblea, ja que en aquesta també es designaran oficialment les filaes de càrrec de les festes de 2025. Així mateix, també es plantejaran les dates dels Moros i Cristians de l’any que ve, i s’abordaran temes econòmics de l’entitat, i es llegirà la crònica i l’anàlisi de les festes del passat mes d’abril.

Send this to a friend