Laura Casabuena, bronze en la final de sòl en la Copa del Món del Caire

La gimnasta alcoiana inicia amb bon peu la carrera per ser olímpica aquest estiu en els Jocs de París 2024

Laura Casabuena, bronce en la final de suelo en la Copa del Mundo de El Cairo
Laura Casabuena, con la medalla de bronce conseguida

El primer pas era la Copa del Món celebrada a la fi de la setmana passada al Caire, on la gimnasta alcoiana va aconseguir pujar al podi i penjar-se la medalla de bronze en l’exercici de sòl. D’aquesta manera, Laura Casabuena va sumar 25 punts de cara a una possible classificació olímpica.

L’alcoiana es va classificar per a la final amb la cinquena millor puntuació (12.766), una nota que després no va aconseguir millorar (12.633) però en canvi li va valdre per a pujar-se al podi. La victòria va ser per a la japonesa Raja Okamura (13.066) i la plata li la va penjar la filipina Emma *Balabuyo (12,666), només tres dècimes per damunt de Laura Casabuena.

També va competir en paral·leles, 12a (13.066), i en barra, 38a (11.333), mentre que l’altra alcoiana participant en la Copa del Món del Caire, Maia Llácer, no va poder estar al seu millor nivell degut a una lesió en el muscle, acabant la 52a (9.433).

El dijous, totes dues gimnastes prendran part en la segona Copa del Món puntuable, que se celebra en la localitat alemanya de Cottbus. Al març es disputa la tercera en *Baku i la quarta i última serà a Doha, a mitjan abril.